Forgalmazott akkumulátor márkák és gyártók.

rocket

Élettartam és prémium minőség

A ROCKET akkumulátorgyár a világ egyik legnagyobb akkumulátorgyára. A cég 1951 óta foglalkozik akkumulátorok gyártásával. Mára olyan technikai fejlettséget ért el, hogy gyakorlatilag teljesen automatizálta gyártási folyamatait, ennek köszönhetően a ROCKET akkumulátorok a prémium akkumulátorok közé tartoznak.A legmagasabb minőséget mutatja, hogy a gyár beszállítója az KIA, HYUNDAY,Chevrolet,Daewoo és VOLKSWAGEN autógyáraknak.

 westa

Az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező gyáróriás 2004 -ben , nyugati berendezésekkel vadonatúj gyárat épített fel,elsősorban a nyugati-európai piac ellátására. A gyártás a legmagasabb ISO/TS 16949:2002 szabvány szerint történik. Ez önmagában is biztosíték arra, hogy a Westa akkumulátor a legjobb ár/érték arányú akkumulátorok közé tartozik. Az alaptípus Orion mellett az erősített keretszerkezettel ellátott  Forse sorozat különlegessége, hogy az adott méretben nagyobb kapacitás és indítóáram található.

exide

Az Edison alapította amerikai cég, miután magába olvasztotta az európai akkumulátorgyártók több mint 50%-át, a világ legnagyobb akkumulátor-gyártójává nőtte ki magát. Termékpalettájuk a Classic,Excell, Premium AGM mellett Teherautó és Motorkerékpárokba is gyártanak alaptól a csúcskategóriáig akkumulátorokat.

lp

A Landport 25 éves múltra tekinthet vissza a motorkerékpár akkumulátor gyártók körében!Sajátosságuk,hogy egyedüliként tudtak fennmaradni,aki saját maga európában gyártja termékeit,a sok távolkeleti beszállítóval szemben.Ezt bizonyítja,hogy a hagyományos savas és AGM termékei mellett már SLA GÉL és LITHIUM kivitelben is gyárt motorkerékpár akkumulátorokat.

aksikepek